divendres, 6 de juny del 2014

ANEM DE COLÒNIES A LA RUCA

Els alumnes de segon hem anat a la casa de colònies de la Ruca (Avinyó) i ens ho hem passat superbé.  Us fem un reportatge una mica més ampli ja que vam penjar solament algunes fotos.

DIMECRES 4 DE JUNY 
Hem sortit de l'escola molt contents per anar de colònies.  Quan vam arribar, ens vam instal·lar a les habitacions i a la tarda vam sortir a fer una excursió per conéixer el bosc d'en Capablanca.  Ens van pintar la cara per anar camuflats i vam fer un punt de llibre molt original.  A la nit vam fer un joc relacionat amb el bandoler Capablanca.



DIJOUS 5 DE JUNY
Després de llevar-nos vam anar a la riera de Malrubí i vam buscar larves d'insectes.  Ens va agradar molt passar d'un costat a l'altre per anar a la recerca d'aquests animalons.  A la tarda també vam anar d'excursió a la muntanya per recollir el que necessitàvem per fer una bossa de bandoler.
I a la nit un joc amb llanternes i... a la disco!!!



DIVENDRES 6 DE JUNY
Aquest dia com a activitat vam realitzar la gimcana dels bandolers.  Vam passar per una corda fent equilibris, vam fer tir a l'arc....  Després de dinar vam tornar a Martorell una mica cansats.



Ens va agradar molt passar uns dies de convivències amb els nostres companys!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada