dissabte, 30 d’abril del 2011

SETMANA CULTURAL - LOLA ANGLADA

La setmana abans de vacances de Setmana Santa, la de l'onze d'abril, van celebrar a l'escola la setmana cultural conjuntament amb el treball que fem cada any de la Lola Anglada. Vam realitzar activitats relacionades amb l'eix transversal "El cinema". Vam anar a veure la pel·lícula "Gnomeo y Julieta" als cinema Yelmo d'Abrera, ens vam inventar un protagonista de dibuixos animats, vam crear un taumatrop, vam realitzar un truc de cinema ... També vam treballar el dossier Lola Anglada a través dels contes: "La tempesta al bosc" (1r.) i "La tragèdia del grill enamorat" (2n.) de la Lola Anglada.




El dia 15 d'abril al matí els nens van mostrar als pares el ball de "El llibre de la Selva" (1r.) i el de "El Rei Lleó" (2n.) Després del pati vam passar el relleu al "més petit de tots" i vam fer l'enlairament dels globus amb els missatges desitjats.




Ja a la tarda vam veure al gimnàs les representacions que havien preparat els nens de l'escola. Per cert, el nens de 2n. van representar "La tragèdia del grill enamorat".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada