diumenge, 23 de maig del 2010

ANEM DE COLÒNIES A LA CONRERIA (TIANA)

Dimecres 19 de maig de 2010

Els alumnes de segon vam anar de colònies a Tiana. Abans de sortir estàvem molt emocionats i desitjant arribar a la casa de la Conreria. Una vegada vam arribar, vam haver de passar una duana i ens van donar un passaport molt curiós. Després ens vam intal·lar i a la tarda ens van explicar a la sala del desert coses molt interessants sobre els nostres veïns del Magrib, vam fer un imant amb el nostre nom en àrab i vam jugar a diferents jocs del Magrib. Després de sopar el joc de nit.



Dijous 20 de maig de 2010

Ens vam despertar massa aviat ja que era la primera nit que estàvem fora de casa. Després d'esmorzar vam fer tres activitats: vam visitar la sala del Txad, on ens van explicar com viuen en aquest zona; el taller on vam fer un joc típic afrià amb oueres, el wari; i la ludoètnia on havia uns jocs africans molt divertits. A la tarda vam fer una gimcana per l'Àfrica i després de menjar amb les mans un sopar africà a fer un joc de nit amb les llanternes.



Divendres 21 de maig de 2010

El divendres ja ens vam despertar més tard perquè estàvem cansats. Després de preparar les motxilles i esmorzar vam sortir al bosc de les papallones. Allí vam conèixer el nom d'algunes plantes d'aquella zona i vam beure com les papallones, amb l'espiritrompa. A la tarda, després de dinar vam tornar a l'escola tots cansats.

ENS HO HEM PASSAT MOLT, MOLT I MOLT BÉ!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada